Centrale termice cu gaz fără condensare

Centralele termice cu gaz fără condensare sunt cele la care vaporii de apă rezultați din arderea gazului metan nu condensează, aceștia fiind evacuați odată cu gazele rezultate în urma arderii.

Randamentul acestor centrale este ceva mai mic decât al celor cu condensare, teoretic cu circa 15%. La necesarul de putere de încălzire pentru un apartament diferența este mică. Dacă necesarul de putere de încălzire este apropiat de puterea nominală a centralei atunci diferența de consum poate fi semnificativă.

Prin urmare pentru un apartament mic sau o garsonieră putem utiliza o centrală fără condensare, dar acolo unde necesarul de putere de încălzire este semnificativ, este bine să ne orientăm spre centrale cu condensare, deși acestea din urmă sunt ceva mai scumpe. Diferența de preț va fi recuperată în exploatare din diferența de consum.

Precizare: Centralele termice convenționale sunt încă în producție și utilizarea lor este legală. Mărcile de import au renunțat la aceste sortimente din cauza profitului mic pe care îl obțineau cu aceste produse.

Relațiil la 0744 480 980.

Prețuri centrale termice Motan

Centrale termice cu gaz

Centrale termice cu gaz cu condensare

Cumpărarea centralei termice

Instalarea centralei termice

Înlocuirea centralei termice vechi

Sunaţi acum!