Pompe de căldură aer-apă ENERGY SAVE – Suedia

Oferim consultanță prin telefon. Pentru a nu face greșeli pe care să le constatați după cumpărarea pompei de căldură este bine să ne contactați înainte.

ES Energy Save Holding AB, operează prin filialele sale ES Systems, ES Heat Pumps sau ES Services și oferă produse, sisteme și servicii care vizează economisirea energiei. Produsele se bazează pe cea mai recentă tehnologie a pompelor de căldură și toate companiile din grup joacă un rol activ în dezvoltarea produselor pentru piața europeană.

Dezvoltarea produselor și a conceptului, precum și evaluarea sistemului se realizează în Suedia și Norvegia.

Energy Save oferă soluții de încălzire atât pentru locuințe cât și pentru clădiri comerciale. Mai jos vom face o prezentare sumară a echipamentelor de încălzire pentru locuințe, acestea făcând obiectul activității noastre.

Din punct de vedere al modului de transport al energiei termice din exteriorul clădirii în interiorul acesteia, Energy Save furnizează pompe de căldură aer-apă atât monobloc cât și split.

Plaja de putere de încălzire a acestor pompe de căldură este între 3,5 și 18,5 kW.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, trebuie să ținem cont că pompele de căldură pot fi monofazice sau trifazice.

Relațiil la 0744 480 980.

Sunaţi acum!