Pompe de căldură ENERGY SAVE – Suedia

ES Energy Save Holding AB, operează prin filialele sale ES Systems, ES Heat Pumps sau ES Services și oferă produse, sisteme și servicii care vizează economisirea energiei. Produsele se bazează pe cea mai recentă tehnologie a pompelor de căldură și toate companiile din grup joacă un rol activ în dezvoltarea produselor pentru piața europeană.

Dezvoltarea produselor și a conceptului, precum și evaluarea sistemului se realizează în Suedia și Norvegia.

Energy Save oferă soluții de încălzire atât pentru locuințe cât și pentru clădiri comerciale. Mai jos vom face o prezentare sumară a echipamentelor de încălzire pentru locuințe, acestea făcând obiectul activității noastre.

Din punct de vedere al modului de transport al energiei termice din exteriorul clădirii în interiorul acesteia, Energy Save furnizează pompe de căldură aer-apă atât monobloc cât și split. La pompele monobloc legătura între partea interioară și cea exterioară se face cu un circuit hidraulic termic, iar la cele split aceeași legătură constă într-un circuit frigorific.

Plaja de putere de încălzire a acestor pompe de căldură este între 3,5 și 18,5 kW.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, trebuie să ținem cont că pompele de căldură pot fi monofazice sau trifazice.

Toate pompele de căldură Energy Save dispun de un panou de control avansat, cu ecran tactil LED care permite o gamă largă de opțiuni de instalare, asigurând cele mai bune performanțe pentru a reduce costurile de încălzire și pentru a oferi caracteristici de siguranță sofisticate pentru o funcționare fără griji a pompei de căldură.

    Telefon 0744 480 980

    Sunaţi acum!