Pompe de căldură Maxa – Italia

MAXA are o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea și producerea de echipamente înalt tehnologizate pentru confortul termic al caselor și imobilelor comerciale din întreaga lume.

Maxa deține una dintre cele mai complete game de produse și este lider în domeniul producției de pompe de căldură aer-apă Made in Italy.

Gama de pompe de căldură aer-apă de la Maxa acoperă intervalul de puteri de la 4-115 kW.

Zeci de modele care funcționează cu alimentare monofazată sau trifazată. Toată gama beneficiază de compresoare DC Inverter cu noul tip de refrigerant ecologic R32 cu performanțe îmbunătățite, pompă de circulație Inverter și de motoare Inverter pentru ventilatoarele axiale.

Datorită dimensiunilor extrem de reduse (modelul de 12 kW are doar 1047x456x936 mm înălțime, fiind cel mai compact model de pe piață), pompele de căldură aer-apă MAXA se pot instala în orice spațiu, nefiind necesare intervenții majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastră.

COP (coeficientul de performanță în modul încălzire) obținut de pompele de căldură aer-apă MAXA cu noul refrigerant R32 ajunge aproape de 6.0 (5.95 model 04). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 în următoarele condiții de funcționare: temperatura aerului exterior 12 ˚C și temperatură apă caldă tur de 35 ˚C. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C și temperatură apă tur 35 ˚C, COP pompelor de căldură aer-apă MAXA se apropie de 5.0 (4.85 model 14/14T).

Indiferent de anotimp confortul termic din căminul tău nu are de suferit. Apa caldă menajeră până la 60 ˚C (sau chiar și la 63 ˚C alături de o rezistență electrică suplimentară) pe tot parcursul anului, apa caldă pentru încălzire și apă rece pentru răcirea casei dumneavoastră, toate într-o singură unitate care își reglează continuu compresoarele, pompa de recirculare și ventilatoarele pentru a obține cel mai bun randament în exploatare.

Nivelul redus de zgomot este o calitate a pompelor de căldură MAXA. Liniștea va avea cu siguranță un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de relaxare, dar si a familiei. Tocmai de aceea am introdus în noua gama ventilatoare axiale fără perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turației care ajută la reducerea nivelului de zgomot și la scăderea consumului de curent electric. În același timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor și le-am instalat suporți anti vibrații pentru a prelua din reverberații. Totul pentru a vă putea ajuta să vă bucurați de liniștea căminului dumneavoastră!

    Telefon 0744 480 980

    Sunaţi acum!