Sisteme de panouri solare termice

https://commons.wikimedia.org/wiki/Pagina_principal%C4%83

Sistemele de panouri solare au componența aproximativă ca în schema de mai sus.

Avantajul sistemelor de panouri solare termice față de panourile solare compacte este acela că funcționează și pe timp de iarnă, chiar dacă cu eficacitate redusă. Și panourile solare compacte pot funcționa pe timp de iarnă, numai că funcționarea lor la temperaturi sub 0 °C este condiționată de instalarea unor rezistențe electrice de protecție la îngheț, fapt ce le face, în opinia noastră, nerentabile pe timp de iarnă.

Sistemele de panouri solare se găsesc în magazine sub formă de ”pachete” recomandate pentru un anumit număr de persoane.

Cumpărătorul trebuie să știe că aceste pachetele de panouri solare nu conțin materialele necesare pentru instalare, uneori nici chiar toate componentele sistemului, iar cantitatea de antigel special conținută în pachet aproape întotdeauna nu ajunge. Prin urmare o evaluare a costurilor apropiată de realitate se poate face numai de către o persoană specializată după o vizită la locul de instalare. De asemenea alegerea pachetului potrivit este bine să fie făcută tot de o persoană specializată, componentele pachetului trebuind să fie adaptate condițiilor specifice de instalare precum și pretențiilor utilizatorilor.

Oferim consultanță prin telefon. Pentru a nu face greșeli pe care să le constatați după cumpărarea pompei de căldură este bine să ne contactați înainte.

Relațiil la 0744 480 980.

Paouri solare termice compacte

Despre panouri solare termice

  • Motan Condens Plus 100 25 – 3.950 lei,
  • Motan Condens Plus 100 29 – 4000 lei,
  • Motan MkDens 35 – 3.900 lei,
  • Motan Condens Plus 100 35 – 4.600 lei,

Sunaţi acum!